Skip to main content

Digital Design

Interactieve PDF

Interactieve PDF-bestanden bieden vele voordelen bij het creëren van onder andere nieuwsbrieven, brochures, boeken of programma booklets voor evenementen.

Ten eerste is het gebruik van interactieve PDF’s voordeliger dan printen. Je bespaart kosten op drukwerk en distributie. Een ander voordeel is dat interactieve PDF’s gemakkelijk aan te passen zijn. Dit bespaart tijd en moeite. Door gebruik te maken van elementen zoals navigatieknoppen, hyperlinks, video & audio en  inhoudsopgaven kun je de lezer een betere gebruikerservaring bieden. Ze kunnen direct naar specifieke pagina’s springen of externe links openen voor meer informatie.

Gebruik deze handige tool om jouw boodschap effectief over te brengen en indruk te maken op jouw doelgroep.

Templates voor Mailchimp

Met behulp van een template kun je jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen. Het bespaart je niet alleen tijd, maar biedt ook talloze voordelen.

Ten eerste zorgt een template ervoor dat je e-mails er consistent en professioneel uitzien. Je kunt jouw merkidentiteit volledig tot uiting laten komen met aangepaste kleuren, lettertypen en afbeeldingen.

Bovendien kun je met Mailchimp meerdere templates maken voor verschillende onderwerpen. Heb je regelmatig specifieke acties of evenementen die extra aandacht verdienen? Dan is het handig om te kunnen kiezen uit een set templates, gericht op het doel, zodat de boodschap nog beter aankomt!

Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op of lees meer over onze werkwijze.